Okuyan 7´ler Projesi

Okuyan 7´ler projesinin hazırlıklarını tamamladık ve gruplarımızı oluşturduk. Proje kapsamında öğrencilerimizden istekli olanları yedişer kişilik gruplara bölerek okuma timlerimizi ve kitap listelerimizi oluşturduk.Öğrencilerimiz farklı gruplarda olsalar da her gruptan bir kişi aynı kitabı okuyor. Verilen süre sonunda sınıf içinde Türkçe öğretmenimizle kitap istişare yapılıyor.

Konyaaltı İmam Hatip Ortaokulu olarak amacımız öğrencilerimizin; okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmaktır.

26.11.2018 365

26-11-201826-11-201826-11-2018